Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Boldog Szülinapot! Szalvéta - 33 cm x 33 cm, 20 db-os

Boldog Szülinapot! Szalvéta - 33 cm x 33 cm, 20 db-os
Egy igazán jó szülinapi party szervezése nem csak annyit jelent, hogy meghívsz pár barátot és felfújsz néhány lufit. Ha azt akarod, hogy tényleg különleges legyen a rendezvény, figyelj oda a legapróbb részletekre is! Képzeld el, mekkora örömet okozhatnál ezzel az ünnepeltnek:) Régen látott rokonok és barátok, szépen terített asztal, díszek a szobában, egy hatalmas „Boldog szülinapot!” köszöntő, és persze mindez visszaköszön még a vidám szalvétákról is! Minden egyben, hiszen ott vannak a nagyon jó minőségű, 3 rétegű szalvétán a lufik, a konfetti és a születésnapi jókívánság is. Apróságnak tűnhet a szalvéta, de ne feledjük, a lényeg minden esetben a részletekben lakozik!

Legtöbb helyen ritkaságnak számító dekorációs kellék a magyar nyelvű szülinapi szalvéta, de mi erről is gondoskodtunk. Ez a party kellék 33x33 centiméteres nagyságú, egy csomagban pedig 20 darab található ebből a jókívánságot közvetítő, vidám kiegészítőből. Minden korosztálynak javasoljuk.

Nem feltétlenül csak az idősebb gyermek vagy felnőtt korosztályra gondolhatunk, amikor feliratos szalvéták vásárlásán gondolkozunk. Az apróbbaknak is ugyanolyan örömöt fog okozni. A csomagban 20 darab szülinapi szalvéta található, ezért akár több, kisebb, szűkebb körű, meghitt hangulatú szülinapi buli terítésére is elegendő lehet. De persze előfordulhat, hogy máskor is marad belőle – ne aggódj, adunk pár tippet, hogyan tudod akár máshogy vagy máskor felhasználni ezeket.

Készíts dekorációt szalvétából!

Szerencsére manapság a nagy DIY (Do-it-yourself, azaz csináld-magad) korszakot éljük, így a megmaradt néhány darab szalvéta felhasználásával csodálatos dolgokat alkothatsz. Mivel ez egy remek minőségű, 3 rétegű szalvéta, így kiválóan alkalmas a például a kézműveskedésre is. Lepd meg az ünnepeltet egy kézzel készített dobozzal! A decoupage, azaz a szalvétatechnika segítségével viszonylag könnyen dekorálhatsz bármilyen felületet. Ha nagyon elszánt vagy, akkor ez lehet akár bonbonos doboz is, amit szintén a saját kezeiddel készített csupa csoki finomságokkal töltesz meg. Természetesen ügyelj arra, hogy a Boldog Szülinapot felirat jól látható legyen.

A decoupage egyszerű: óvatosan szét kell választani a legfelső, mintás réteget a többitől. Ezt a réteget a kézműves boltokban kapható dekupázs ragasztóval fel tudod ragasztani a kiszemelt fa, fém, vagy papír felületre, mondjuk a doboz tetejére. Az oldalára és akár a belsejébe is tehetsz mintákat, így nagyon hamar el fog fogyni a maradék szalvéta, az ajándék pedig tele lesz szülinapi üdvözlettel. :) Így nem vész kárba egy darab sem – és még örömet is szereztél vele.

Szülinapi köszöntő különleges estékre

Amikor születésnapos az ember, azt általában azért szereti, mert akkor érzi igazán, hogy szeretik, hogy fontos. De miért csak egyszer lehetne ilyen ünnep? Ha ismered az Alice Csodaországban történetet, akkor bizonyára tudod, hogy egy embernek évente 364 nemszületésnapja van. Ünnepeljétek meg ezt is olykor-olykor!

Rendezzetek a pároddal vagy a barátokkal nemszületésnapot egymásnak. Nem az ajándék, hanem a meglepetés itt a lényeg! Lepd meg egy vacsorával, amit tudod, hogy szeret a kedves és teríts meg szépen, díszítsd fel a lakást, mire hazaérkezik. Garantáltan nagy lesz a meglepetés, amikor vidáman elkurjantod magad: “Boldog szülinapot!” A tökéletes hatás eléréséhez használj party szalvétát is. :)

Mérete: 33 cm x 33 cm.

Anyaga: 3-rétegű papírszalvéta.

20 db szalvéta/csomag.
  • Cikkszám
    m30595
Webáruház készítés